Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Ciutat, Esports, General Víctor Sánchez: «Estem inquiets i preocupats pel finançament dels Jocs»

Comentaris (1) /

Escrit per:

Víctor Sánchez és el Secretari General del Comitè Olímpic Espanyol (COE), és a dir, el càrrec més important d’aquest organisme després del seu president, Alejandro Blanco. Tot i que l’Ajuntament de Tarragona va afirmar que Sánchez havia deixat el seu càrrec de Coordinador General Adjunt dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, Sánchez assegura que manté aquesta posició però matisa que ja no es patró de la Fundació Tarragona 2017 per no…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

One Response to " Víctor Sánchez: «Estem inquiets i preocupats pel finançament dels Jocs» "

  1. Jordi Duch ha dit:

    Impresentables tots i ruïna per Tarragona
    Millor renunciar i deixar.nos de edonismes q pagen els contribuents

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *