Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Ciutat, General La contradictòria política municipal sobre les begudes alcohòliques

Comentaris (0) /

Escrit per:

«És molt important no promocionar les begudes alcohòliques i això, però, no és incompatible amb consumir. Ara, promocionar no, perquè tothom no té la mateixa capacitat de control. Necessitem que totes les persones implicades en la missió pública tinguin una visió molt clara sobre aquest tema. Una cosa és que es faci una promoció econòmica o comercial, que això correspondria a la indústria, i l’altra la promoció col·lectiva o pública».…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Els comentaris estan tancats.