Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Ciutat, Esports, General Javier Villamayor: «Assumiré les meves responsabilitats quan toqui»

Comentaris (0) /

Escrit per:

El Coordinador General dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor, no va voler confirmar ni desmentir les informacions que ahir van publicar la Cadena Ser i el diari digital La República Checa en relació a la reunió de dilluns a la seu del Comitè Olímpic Espanyol (COE) a la que hi van assistir l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros, el Coordinador General Adjunt dels Jocs Mediterranis i Secretari General del COE, Víctor Sánchez, el…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *