Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Escrit per:

A Glasgow ja hi fa fred en aquesta època. Realment no s’ha de tenir enlloc on anar per passar la nit al ras, o tenir molta voluntat, com és el cas de la cinquantena llarga de persones que el 30 de setembre han decidit prendre el gol oest de l’estadi de Hampden Park per fer bivac. No, no són cap colla d’excursionistes desorientats, ni brètols beguts, ni els damnificats de…

Porta Enrere és un mitjà que no rep publicitat institucional ni privada perquè podria influir en els nostres continguts. Per fer possible el periodisme d'investigació independent cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Has perdut la teva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *