Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Esports Roger Esteller: «El Barça no ens donarà alegries durant aquesta temporada»

Comentaris (0) /

Escrit per:

Roger Esteller (6/7/1972) és una de les figures més recordades pel barcelonisme, després de més de sis temporades al club en dues etapes en què va aconseguir dues lligues ACB i dues Copes del Rei, entre altres. La seva forma de jugar, amb molta rauxa i força, el van fer molt estimat per l’afició blaugrauna, per sobre de jugadors que han tingut més talent que ell.  El tigre de Sants,…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *