Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Esports, General Diego Ocampo: «Jo no tinc una relació d’amistat amb els jugadors, això és bàsquet professional»

Comentaris (0) /

Escrit per:

Diego Ocampo no ha canviat en tots aquests anys. Continua sent aquell bon xicot gallec que un dia va aterrar a Tarragona de la mà del seu mentor en el bàsquet professional, Salva Maldonado, un tècnic, per cert, a qui ha agafat el relleu de la banqueta del Joventut de Badalona. Per a Ocampo aquest és el tercer projecte com a primer entrenador a l’ACB, després de Múrcia i Estudiantes.…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *