Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Esports, General Miguel Cardenal: «L’ajornament dels Jocs Mediterranis és un fracàs de l’alcalde i del seu equip»

Comentaris (1) /

Escrit per:

Miguel Cardenal ha estat el president del Consejo Suporior de Deportes (CSD) des del 2012 i fins al 2016. El CSD és la institució més important de l’esport a l’Estat i el seu president la màxima autoritat a Espanya. Cardenal va deixar el càrrec fa poc més d’un mes i això va ser celebrat per l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, que va arribar a dir, just el dia en…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

One Response to " Miguel Cardenal: «L’ajornament dels Jocs Mediterranis és un fracàs de l’alcalde i del seu equip» "

  1. LLORENÇ ha dit:

    Quina vergonya d’alcalde que tenim

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *