Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Ciutat, General L’empresa Aparcaments Municipals de Tarragona va gastar més de 47.000 euros de diners públics en...

Comentaris (2) /

Escrit per:

«Un coach ha de ser comprensiu sense ser complaent, il·luminador sense ser mestre, i motivador sense ser directiu». Aquestes paraules corresponen a Hernán Cerna Vergara, primer Master Certified Coach (MCC) de l’International Federation Coach (IFC) de Xile el 2009. Cerna és el màxim responsable, juntament amb Álvaro Capitán, de l’empresa Isora Solutions, amb seu a Madrid i que el 9 de desembre del 2015 va signar un contracte pel qual…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

2 Responses to " L’empresa Aparcaments Municipals de Tarragona va gastar més de 47.000 euros de diners públics en sessions de coaching: l’opacitat d’un contracte fet a mida "

  1. issaouira ha dit:

    Mare de Déu senyor…. quin tuf tot plegat!! 🙁

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *