Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Esports, Món Un conflicte polític internacional en el marc dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018: el possible veto...

Comentaris (0) /

Escrit per:

«Hem intentat fins al final que puguin participar, però no ho hem aconseguit», deia ahir l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, en relació a l’anunci de la no participació de Palestina i Israel en els Jocs Mediterranis que es faran a la ciutat el pròxim estiu. Ballesteros, que va fer aquestes manifestacions en l’11a Setmana Mediterrània de Líders Econòmics – ASCAME, no va precisar el motiu de l’absència d’aquests dos…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *