Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Esports, General El camp del Nàstic no té llicència d’activitats: les conseqüències legals, les possibles sancions i...

Comentaris (0) /

Escrit per:

L’estadi del Gimnàstic de Tarragona no té, ni ha tingut com a mínim en els últims sis anys, la pertinent llicència d’activitats com a estadi de futbol que li permetés, d’aquesta manera, ser seu dels partits de lliga. El club grana està tramitant en aquest moment aquesta llicència, que es troba en exposició pública al taulell d’anuncis electrònic de l’Ajuntament, i per tant ha estat incomplint, d’aquesta manera, la llei…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *