Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Ciutat, General Tarragona no elimina els coloms des d’abril i la població d’aquestes aus s’hauria duplicat, arribant...

Comentaris (0) /

Escrit per:

Tarragona viu una època crítica amb la presència de coloms a la ciutat. Segons ha pogut saber Porta Enrere, el consistori no va saber adaptar-se a temps a la nova llei de contractació del sector públic i això va provocar que no pogués anticipar-se a la finalització del contracte amb l’empresa encarregada de l’eliminació de la plaga de coloms, Sedesa, que va acabar el passat mes d’abril. Des de llavors,…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *