Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Ciutat, General Les denúncies de delictes augmenten un 42% en dos anys: el mapa de la delinqüència...

Comentaris (0) /

Escrit per:

Les denúncies pel conjunt de delictes que es van produir a la ciutat de Tarragona van augmentar un 42,2 % en només dos anys fins a arribar a les 28.300 en el període 2015-2017 segons s’extreu de les dades a les quals ha tingut accés Porta Enrere. L’increment és enorme si es té en compte la xifra de denúncies registrades l’any 2015 (7.718) comparades amb les del 2017 (10.979) i…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *