Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Ciutat, General La TAP trenca les mesures cautelars imposades per l’Ajuntament i celebra una festa de nit...

Comentaris (0) /

Escrit per:

«Sabem que la TAP va organitzar una actuació el 2 de febrer per la qual no va demanar la llicència pertinent, però no podem actuar perquè no tenim cap document, cap informe de la Guàrdia Urbana que ens permeti fer-ho». Núria Pallarés, vicesecretària de l’Ajuntament de Tarragona, admet una greu irregularitat produïda en un dels equipaments més grans de la ciutat, la Tàrraco Arena Plaça (TAP), que pertany a la…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *