Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Ciutat, General «Pensàvem que ens volien matar»: el testimoni dels tres nois perseguits pel furgó dels Mossos...

Comentaris (0) /

Escrit per:

«Vam sentir clarament com ens ho deien. Era com si estiguessin just darrere nostre. Teníem clar que si ens agafaven, ens apallissarien perquè la policia no et diu coses així, sinó que demana que t’aturis. Pensàvem que ens volien matar». Així relata un dels protagonistes un dels fets més coneguts durant els aldarulls de la setmana passada a Tarragona en les protestes arran de la sentència del Tribunal Suprem, el…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *