Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Cultura i Patrimoni, Medi Ambient CaixaForum veta la projecció del documental “És a l’aire”, que tracta de l’impacte de la...

Comentaris (1) /

Escrit per:

CaixaForum Tarragona ha decidit retirar la projecció del documental “És a l’aire” dins del marc del Festival Internacional de Cinema de Tarragona REC. Aquest treball, dirigit per Christophe Sion i Santi Suárez, és una producció d’Un Capricho de Producciones i tracta sobre la contaminació de la indústria petroquímica al Camp de Tarragona i la seva afectació en la salut de les persones. El documental s’havia d’emetre avui a CaixaForum dins…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

One Response to " CaixaForum veta la projecció del documental “És a l’aire”, que tracta de l’impacte de la indústria petroquímica en la salut de les persones, dins de la programació del festival REC "

  1. Eugeni Cruset Morral ha dit:

    És lògic Caixbank es gran accionista de repsol. Lligueu caps?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *