Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Ciutat Els privilegis d’un agent de la Guàrdia Urbana fora de servei: pàrquing gratuït en una...

Comentaris (0) /

Escrit per:

«És un tema calent al barri perquè hi ha molta manca d’aparcament. Molts veïns hem estat multats alguna vegada i ara se’ns queda cara de babaus tot veient com un agent de la Guàrdia Urbana s’aprofita de la seva posició i aparca el seu cotxe particular fora d’hores de feina en una plaça restringida». Sergi [nom fictici per protegir la identitat], un dels veïns que viu a la zona compresa…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *