Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Ciutat, General La Guàrdia Urbana tanca 55 bars i cafeteries per l’incompliment del decret de la Generalitat...

Comentaris (0) /

Escrit per:

«Si ho arribo a saber, em compro un gos». En el primer cap de setmana de confinament a causa del coronavirus, la ciutadania de Tarragona ha respost de forma diversa a les instruccions donades per les autoritats autonòmiques i estatals. Si bé és cert que la majoria dels habitants de la ciutat han complert, aparentment, amb les ordres de quedar-se a casa i només sortir en els supòsits permesos (comprar…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *