Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Esports, General Els vincles econòmics del director general del Nàstic, el fill del president i cap de...

Comentaris (0) /

Escrit per:

L’estiu del 2017, un projecte sorgit de la ciutat de Tarragona feia el salt a l’àmbit estatal per la porta gran. Es tractava d’una iniciativa que permetia la inclusió en el món de l’esport d’un col·lectiu com el dels discapacitats intel·lectuals i la proposta, que va culminar inicialment amb un equip al Gimnàstic de Tarragona, va rebre nombrosos premis a la ciutat i arreu del país. L’equip, el Nàstic Genuine,…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *