Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Podcast Podcast Enrere, capítol 2: L’operació d’Estat en la cerimònia d’inauguració dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018

Comentaris (0) /

Avatar photoEscrit per:

Aquest podcast explica com l’Estat espanyol i el comitè organitzador dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 van treballar plegats per afavorir la presència de públic en defensa de la unió d’Espanya en la cerimònia d’inauguració dels JJMM el 22 de juny de 2018. Els organitzadors van discriminar, per tant, les persones assistents a l’acte per motius ideològics, volent crear un ambient favorable per al rei d’Espanya, Felip VI, només uns mesos després del referèndum de l’1 d’octubre de 2017.

El podcast és un resum de dos articles publicats al web de Porta Enrere en què s’explicava com entitats, associacions i partits favorables a la unió d’Espanya tenien entrades per a la cerimònia d’inauguració molt abans que aquests tiquets es posessin a la venda pel públic en general.

El podcast és una mostra d’una investigació que ha durat més de tres anys i en què es va poder certificar documentalment (la compra d’entrades per part de Societat Civil Catalana) l’operació d’Estat per donar una imatge d’espanyolisme i contra l’independentisme català durant la cerimònia d’inauguració dels Jocs.

Podeu trobar tots els detalls en l’article que Porta Enrere va publicar l’1 de setembre de 2021.

 

 

Podeu trobar el podcast a Anchor.fm i també a Spotify i Google Podcast.

 

 

 

 

Col·labora
Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Accepta cookies
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència d’usuari, analitzar el trànsit del lloc web i personalitzar el contingut. En fer clic a "Accepta les cookies", accepteu l’ús de les cookies descrites a la nostra Política de cookies. També podeu configurar quines cookies voleu acceptar fent clic a “Configurar les cookies”.