Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Podcast Podcast Enrere, capítol 5: La mala gestió del patrimoni històric, els casos de Calella i...

Comentaris (0) /

Avatar photoEscrit per:

La mala gestió del patrimoni històric no és exclusiva de Tarragona. En aquest capítol, extret d’una emissió en directe a la plataforma Twitch, el fundador de Porta Enrere, Rafa Marrasé, explica alguns casos de la mala gestió patrimonial de la ciutat tarragonina a preguntes del periodista Fran Richart. També participen els membres de la Plataforma per la dignificació de la vil·la romana de Calella. En aquesta ciutat es pretén construir un supermercat sobre les restes romanes de la vil·la, un cas que recorda molt el que es va viure a Tarragona amb la construcció del centre comercial Parc Central.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Col·labora
Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Accepta cookies
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència d’usuari, analitzar el trànsit del lloc web i personalitzar el contingut. En fer clic a "Accepta les cookies", accepteu l’ús de les cookies descrites a la nostra Política de cookies. També podeu configurar quines cookies voleu acceptar fent clic a “Configurar les cookies”.