Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Cultura i Patrimoni, General El costat fosc del Dixieland: membres del jurat formaven part d’associacions que van rebre diners...

Comentaris (5) /

Escrit per:

El festival Dixieland, una de les cites culturals més consolidades de la ciutat de Tarragona i que enguany ha complert 23 edicions, ha viscut alguns episodis poc transparents els últims anys relacionats amb les aportacions econòmiques que concedeix l’Ajuntament als millors projectes que es fan durant el certamen. Des del 2014, les propostes són sotmeses a l’avaluació i votació d’un jurat que determina quins projectes rebran aquests diners públics i,…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

5 Responses to " El costat fosc del Dixieland: membres del jurat formaven part d’associacions que van rebre diners públics del festival "

 1. Celia ha dit:

  El primer any al Bebop se li va donar com Bebop+Tarragona Swing! I va ser perque eren dos activitats noves a la ciutat relacionades amb la Dixie i amb el swing.
  No crec étic questionar al Xavi de la Salud,que tampoc va valorar propostes on pogués estar implicat,que ha fet una feina exemplar a la nostra cuitat en el camp de la música.
  Tbé crec que algunes persones abans d’opinar dels altres i a més de forma crítica i poc ética, podíen pensar i parlar de les seves actuacions…aquestes sí, molt criticables…
  No vull dir que part de tot aixó pogui ser veritat,però NO tot…
  ViSCA el Bebop! Bueno ara ja no existei… gràcies en part al “gran nivell i preocupació” que tenen els nostres representants culturals per la cultura i música de la nostra ciutat…

  • Rafa Marrasé ha dit:

   Hola, en l’article no es posa en qüestió en cap moment a Xavi de la Salud. Només se l’esmenta perquè era jurat l’any 2014. S’explica quins locals, associacions o entitats van demanar ajuts econòmics. No es posa en qüestió tampoc aquesta demanda d’ajuts. Només es posa de relleu la incompatibilitat que suposa, en alguns casos que s’expliquen clarament en l’article, ser membre d’un jurat i al mateix temps d’una associació, entitat o local que rep diners públics.

 2. Celia ha dit:

  Me alegro mucho que no sea así!
  Me ha “pillado muy caliente y ,quizás, me he sentido atacada… por el Bebop…pero no era ni el sitio ni el momento de decir lo que pienso. Gracias

 3. JOSÉ GÓMEZ ha dit:

  Bon dia,

  Vull fer una petita puntualització: No totes les entitats que es van presentar a la convocatòria 2016 van rebre els ajuts, tal com s’afirma a l’article.

  Jo, personalment, per primer cop, vaig presentar un projecte original que es deia “La veu entremaliada”. També, una compamyia de dansa de la ciutat va presentar un projecte singular: un espectacle de dixieland clàssic amb dansa contamporània. En els dos casos la resposta va ser que eren dos “bolos” i que la convocatòria no subvencionava actuacions singulars. Potser no vam entendre bé l’objectiu de la subvenció. .

  Salutacions.

  Pepe Gómez

  • Rafa Marrasé ha dit:

   Hola, gràcies pel seu comentari. Aquesta és la informació que ens va transmetre directament l’Ajuntament de Tarragona. Desconeixia, per tant, que vostè havia presentat una proposta. La companyia de dansa tampoc consta. A nosaltres se’ns va indicar que s’havien presentat 10 propostes i que les 10 havien rebut els diners.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *