Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Cultura i Patrimoni La Capsa de Música no sona: els problemes d’un equipament infrautilitzat a la Tabacalera

Comentaris (0) /

Escrit per:

«No penso mantenir malalts a l’UCI, hem de buscar la fórmula perquè la Capsa tingui més dinamisme». El regidor de Cultura Josep Maria Prats es mostrava contundent sobre la nova etapa en l’equipament musical que es troba a l’edifici de la Tabacalera de Tarragona, just portes endins on hi ha el Jardí Vertical. La Capsa, inaugurada el juny del 2012, és gestionada per l’Associació de Músics de Tarragona (AMT) mitjançant…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *