Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Ciutat, Cultura i Patrimoni Josep Maria Prats abandona la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona

Comentaris (0) /

Escrit per:

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, Josep Maria Prats, ha decidit dimitir del seu càrrec arran dels últims fets ocorreguts a la ciutat i al país amb motiu del referèndum d’autodeterminació i que va provocar una resposta violenta per part de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil.

Porta Enrere s’ha assabentat d’aquesta notícia i l’ha difós a través del seu compte de twitter i pocs minuts després l’Ajuntament ha enviat un comunicat on Josep Maria Prats explica els motius de la seva dimissió. Aquest és el comunicat oficial:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *