Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Ciutat, Cultura i Patrimoni Josep Maria Prats abandona la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona

Comentaris (0) /

Escrit per:

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, Josep Maria Prats, ha decidit dimitir del seu càrrec arran dels últims fets ocorreguts a la ciutat i al país amb motiu del referèndum d’autodeterminació i que va provocar una resposta violenta per part de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil. Porta Enrere s’ha assabentat d’aquesta notícia i l’ha difós a través del seu compte de twitter i pocs minuts després…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *