Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Ciutat, Cultura i Patrimoni Josep Maria Prats abandona la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona

Comentaris (0) /

Avatar photoEscrit per:

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, Josep Maria Prats, ha decidit dimitir del seu càrrec arran dels últims fets ocorreguts a la ciutat i al país amb motiu del referèndum d’autodeterminació i que va provocar una resposta violenta per part de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil.

Porta Enrere s’ha assabentat d’aquesta notícia i l’ha difós a través del seu compte de twitter i pocs minuts després l’Ajuntament ha enviat un comunicat on Josep Maria Prats explica els motius de la seva dimissió. Aquest és el comunicat oficial:

Col·labora
Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Accepta cookies
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència d’usuari, analitzar el trànsit del lloc web i personalitzar el contingut. En fer clic a "Accepta les cookies", accepteu l’ús de les cookies descrites a la nostra Política de cookies. També podeu configurar quines cookies voleu acceptar fent clic a “Configurar les cookies”.