Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Ciutat [Crònica] El referèndum a Tarragona: il·lusió, dignitat, vergonya, impotència, indefensió, ràbia i la incompareixença de...

Comentaris (0) /

Escrit per:

Tenien els ulls plorosos, vermells. Una llàgrima regalimava galta avall en una d’elles. «Ha estat horrible Rafa. Quina impotència, són uns animals». Dues companyes fotògrafes no es podien creure allò que havien vist feia tan sols uns minuts. «Teniu fotos de tot això que em dieu?», els hi vaig preguntar. «Sí, clar», em van respondre mentre una d’elles m’ensenyava la pantalla de la càmera on es podia veure com un…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *