Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Ciutat, Esports, General Tarragona 2018 llença, literalment, una moneda a l’aire per triar l’empresa que ha de coordinar...

Comentaris (0) /

Escrit per:

«No ho havia vist mai però ens van dir que era legal. Em vaig quedar de pedra». Un dels integrants de l’empresa Combinats, que es va presentar al contracte que Tarragona 2018 va promoure per tal de triar la companyia que ha de coordinar el projecte cultural dels Jocs Mediterranis no s’ho podia creure. Els responsables de contractació de la Fundació Tarragona 2017 van llençar, literalment, una moneda a l’aire…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *