Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Esports L’Ajuntament demana 1,5 milions d’euros extra a la Diputació per acabar el Palau d’Esports de...

Comentaris (0) /

Escrit per:

«Hem perdut un any». El sentiment dins de les files de Tarragona 2018 és la d’haver desaprofitat la dràstica i, per cert, vergonyosa decisió d’haver ajornat els Jocs Mediterranis de Tarragona un any, passant-los del 2017 al 2018, un fet inèdit en la història de l’esport mundial. Lluny de viure en la placidesa, els Jocs miren el rellotge amb preocupació, com la Ventafocs durant la festa del Príncep. Queden poc…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *