Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Ciutat Aparcaments Municipals va pagar fins a 23.250 euros a Isora abans de signar el contracte:...

Comentaris (0) /

Escrit per:

Les irregularitats en la contractació de l’empresa de coaching Isora Solutions no s’acaben en el procés de selecció de la companyia amb seu a Madrid per part d’Aparcaments Municipals de Tarragona (AMT) tal com es mostrava en un article de Porta Enrere del 18 d’octubre del 2017. Aleshores, aquest mitjà va explicar com AMT va triar una empresa que abans havia pactat amb les dues altres candidates el fet de…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *