Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Cultura i Patrimoni El teatre Metropol té les bigues malmeses i podria haver d’apuntalar-se: el mal estat d’un...

Comentaris (0) /

Escrit per:

«Ase magre, ple de mosques», assenyala el refranyer català per descriure la situació que viu una persona o entitat que acumula desgràcies. Aquest és el moment en què es troben els departaments de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Tarragona, que fa uns dies van viure l’inesperat i perillós despreniment d’un bloc de guix al Teatre Tarragona. Aquest fet, més greu del que es pot pensar inicialment perquè es tracta…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *