Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Ciutat, Cultura i Patrimoni Un informe de l’arquitecte tècnic municipal alerta del “perill de col·lapse” de l’auditori del Camp...

Comentaris (0) /

Escrit per:

El Camp de Mart, un dels equipaments culturals més reconeixibles de la ciutat de Tarragona, es troba en un estat de conservació lamentable. La instal·lació, seu de la recent competició de bàsquet en format 3×3 als Jocs Mediterranis que van finalitzar diumenge passat (1 de juliol), pateix greus problemes estructurals tal com mostra un informe de l’arquitecte tècnic municipal al qual ha tingut accés Porta Enrere. Les deficiències són tan…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *