Contacte: redaccio@portaenrere.cat

General Les emissions de dissolvents de Silvalac augmenten el risc de patir Parkinson i afectacions del...

Comentaris (0) /

Escrit per:

«Volem mencionar la contaminació que es produeix en treballar amb plàstics, tintes i dissolvents. Aquesta no se sent però per això no deixa d’existir i potser és pitjor per a la salut dels habitants més pròxims a la fàbrica». Aquest és un fragment d’una carta enviada a l’Ajuntament d’Els Pallaresos i, en concret al «departament de Medi Ambient», per part de Francesc «Sisco» Gassó, un veí d’aquesta població que es…

Porta Enrere és un mitjà que no rep publicitat institucional ni privada perquè podria influir en els nostres continguts. Per fer possible el periodisme d'investigació independent cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Has perdut la teva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *