Contacte: redaccio@portaenrere.cat

General, Medi Ambient La fiscalia investiga les emissions de dissolvents de Silvalac i els possibles efectes nocius per...

Comentaris (0) /

Escrit per:

El cas de la «pols negra» d’Els Pallaresos que Porta Enrere va explicar en un article el passat 30 de juliol ha arribat a la fiscalia. El fiscal de medi ambient de Tarragona ha admès a tràmit una denúncia veïnal i ha començat a investigar els possibles efectes nocius per a la salut de les persones com a conseqüència de l’activitat de l’empresa Silvalac, situada a pocs metres de les…

Porta Enrere és un mitjà que no rep publicitat institucional ni privada perquè podria influir en els nostres continguts. Per fer possible el periodisme d'investigació independent cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Has perdut la teva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *