Contacte: redaccio@portaenrere.cat

General, Medi Ambient El nou president de l’AEQT, Rubén Folgado, investigat per suborn a funcionaris i per un...

Comentaris (0) /

Escrit per:

«Ja coneixem tots el caràcter irregular d’aquesta instal·lació des del punt de vista de la nostra activitat que no contempla la distribució ni la cessió d’energia elèctrica. […] Les conseqüències, en cas que l’Ajuntament ens obligui a retirar aquestes instal·lacions dels seus terrenys, són inassumibles». Aquest és un fragment d’un correu electrònic que l’actual president de l’Associació d’Empreses Químiques de Tarragona (AEQT) i director tècnic de Messer Ibérica, Rubén Folgado,…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *