Contacte: redaccio@portaenrere.cat

General, Medi Ambient El jutjat investiga l’alcalde d’El Morell, Pere Guinovart, diferents regidors de l’antic equip de govern...

Comentaris (0) /

Escrit per:

La planta de fraccionament d’aire que l’empresa Messer Ibérica té al terme municipal d’El Morell està sota investigació judicial. Segons ha pogut saber Porta Enrere, el jutjat d’instrucció número 2 de Tarragona investiga l’alcalde d’El Morell, Pere Guinovart (PDeCat), diferents regidors de l’antic govern municipal i directius de l’esmentada empresa —el director tècnic i el director general— per presumptes irregularitats en la concessió de la llicència d’obres de la planta…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Has perdut la teva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *