Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Ciutat Un estudi assegura que hi ha 25.000 coloms a Tarragona i quantifica en 370.000 euros...

Comentaris (1) /

Escrit per:

«La densitat de les afectacions de les aus a Tarragona és de les més altes de Catalunya, supera amb escreix els resultats que tenim d’altres poblacions». Aquesta és una de les conclusions de l’estudi encarregat per l’Ajuntament de Tarragona sobre el cens de les aus de la ciutat i el seu impacte en el municipi. L’estudi, que du per nom Cens de columbiformes a la ciutat de Tarragona. Diagnosi de…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

One Response to " Un estudi assegura que hi ha 25.000 coloms a Tarragona i quantifica en 370.000 euros l’any el cost de la neteja de la brutícia que provoquen: les afectacions al Patrimoni Històric i el canvi de model en el control de la plaga "

  1. Daniela Vidal ha dit:

    fa anys!!! molts anys!!!! q ea fa servir amb absoluta eficacia pinso anticonceptiu administrat pels mateixos ajuntaments! i molt mes economic q els altres metodes. L-ajuntament de Valencia s’oferia per donar assessorament a d’altres, ja fa anys…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *