Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Cultura i Patrimoni L’Ajuntament de Tarragona fa marxa enrere i no obrirà al públic els tres monuments que...

Comentaris (0) /

Escrit per:

Reculada en tota regla de l’Ajuntament de Tarragona. El consistori tarragoní, que va anunciar dijous passat que avui obriria tres monuments vinculats al Museu d’Història de la ciutat: el Passeig Arqueològic, el Fòrum de la Colònia i l’Amfiteatre (tot i que en la seva terrassa superior), no ho farà perquè, bàsicament, no pot fer-ho. El desconfinament marcat pel govern central arran de l’estat d’alarma indica que en la fase 1…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *