Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Ciutat, Cultura i Patrimoni El mal estat del Museu d’Història de Tarragona provoca que l’aigua de pluja malmeti un...

Comentaris (0) /

Escrit per:

L’edifici del Museu d’Història de Tarragona, a la Casa Castellarnau (carrer Cavallers), no compleix els requisits per garantir el bon estat de les peces que s’hi conserven i per això no forma part del registre de museus de Catalunya que fa el Departament de Cultura de la Generalitat. Les deficiències de l’immoble són tan grans que fa unes setmanes un dels quadres més emblemàtics que es troben a l’edifici, el…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Has perdut la teva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *