Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Podcast Podcast Enrere, capítol 1: La història de la destrossa del relleu i la Torre de...

Comentaris (0) /

Avatar photoEscrit per:

Tarragona va viure el juliol d’enguany un dels episodis més esperpèntics pel que fa a la gestió del Patrimoni Històric. Uns treballadors que havien de muntar una bastida van foradar la Torre de Minerva, de 2.200 anys d’antiguitat i el relleu de la deessa, el més antic de tot el món fora de la península Itàlica. A Porta Enrere vam publicar en exclusiva la destrossa en un article del 16 de juliol de 2021 i, tres setmanes més tard, el 10 d’agost, tota la història sobre com es van produir els fets. Aquests articles ajuden a entendre perquè no es va evitar el que es va considerar com un «atac patrimonial». Els reportatges mostren la incompetència, la irresponsabilitat i el cinisme del màxim responsable tècnic, que es va atrevir a minimitzar, fins i tot, els danys que havia patit el monument tot comparant-ho amb el volum d’una petita ampolla d’aigua.

Ara, podeu escoltar aquella història en el que suposa el primer capítol de Podcast Enrere, les històries de Porta Enrere en format podcast:

 

 

 

 

Podeu trobar el podcast a Anchor.fm i també a Spotify i Google Podcast.

 

 

Col·labora
Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Accepta cookies
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència d’usuari, analitzar el trànsit del lloc web i personalitzar el contingut. En fer clic a "Accepta les cookies", accepteu l’ús de les cookies descrites a la nostra Política de cookies. També podeu configurar quines cookies voleu acceptar fent clic a “Configurar les cookies”.