Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Podcast Podcast Enrere, capítol 4: l’Hidrogen Verd, la solució desesperada del capitalisme

Comentaris (0) /

Avatar photoEscrit per:

El concepte Hidrogen Verd acapara cada vegada més hores de televisió i espai als mitjans de comunicació, però, què és? Es tracta de l’última opció del sistema econòmic actual per mantenir l’estil de vida  dels últims cent anys. Amb l’Hidrogen Verd es pretén substituir el petroli, una energia molt barata i fàcil de manipular i transportar. Els problemes de l’Hidrogen Verd com a vector energètic són molts, des de l’enorme instal·lació d’energies renovables (que alguns experts consideren impossible d’assolir) i el perill de l’acaparament per part de grans empreses, el seu emmagatzematge com a reservori d’energia i la seva manipulació (dipòsits a una pressió de 700 atmosferes), entre d’altres.

Aquest podcast és un resum de tres articles que van publicar a Porta Enrere:

L’hidrogen verd, canviar-ho tot perquè res canviï: aerogeneradors com catedrals (I)

L’hidrogen verd, canviar-ho tot perquè res canviï: el model de les renovables (II)

L’hidrogen verd, canviar-ho tot perquè res canviï: un carreró sense sortida (III)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Col·labora
Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Accepta cookies
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència d’usuari, analitzar el trànsit del lloc web i personalitzar el contingut. En fer clic a "Accepta les cookies", accepteu l’ús de les cookies descrites a la nostra Política de cookies. També podeu configurar quines cookies voleu acceptar fent clic a “Configurar les cookies”.