Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Podcast Podcast Enrere, capítol 6: La sospitosa contractació de la bastida de l’amfiteatre romà de Tarragona

Comentaris (0) /

Escrit per:

Una de les graderies de l’amfiteatre romà de Tarragona fa quatre anys que té una bastida que impedeix que s’ensorri. L’empresa que la va instal·lar és la mateixa de la de Minerva, que va foradar el monument i per la qual està sent investigada per un jutge. En aquest podcast expliquem la sospitosa contractació d’aquesta empresa, Foreseny, en un procediment d’adjudicació ple d’ombres. Es va convidar tres empreses (Foreseny una d’elles) a presentar un pressupost per fer la bastida i posteriorment una passarel·la d’accés a l’arena de l’amfiteatre. Va guanyar Foreseny per davant de dues candidates que sembla que ja no estaven operatives aleshores, el 2018. Els seus anteriors encarregats diuen no saber res d’haver presentat pressupostos per fer la bastida a l’amfiteatre. En els documents d’alguna d’aquestes empreses els telèfons de contacte corresponen, fins i tot a altres companyies que asseguren que no tenen res a veure amb la candidata a fer l’obra al monument romà tarragoní.

Un cas ple d’irregularitats que l’Ajuntament no ha investigat mai tot i que és una intervenció que, de moment, ja ha costat gairebé 200.000 diners de l’erari públic.

Podeu trobar tots els detalls en l’article publicat a Porta Enrere el 9 de juny de 2022: L’empresa que va fer els forats a Minerva s’ha endut quatre dels cinc contractes de bastides de l’Ajuntament: la sospitosa adjudicació de 175.000 € a l’amfiteatre

 

 

 

 

Podeu escoltar el podcast també a Anchor, Spotify i Google Podcasts.

 

 

Col·labora
Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Accepta cookies
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència d’usuari, analitzar el trànsit del lloc web i personalitzar el contingut. En fer clic a "Accepta les cookies", accepteu l’ús de les cookies descrites a la nostra Política de cookies. També podeu configurar quines cookies voleu acceptar fent clic a “Configurar les cookies”.