Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Podcast Podcast Enrere, episodi 8: IQOXE, cap lliçó apresa; els casos d’ASESA, REPSOL i AFEPASA

Comentaris (0) /

Avatar photoEscrit per:

Més de dos anys i mig després de l’accident d’IQOXE, el més greu en la història de la indústria petroquímica de Tarragona, la més gran de tot el sud d’Europa, l’administració continua cometent els mateixos errors. En poc més d’un mes, tres accidents químics van tornar a demostrar que la població continua exposada a un perill greu i, sobretot, a la incapacitat dels seus dirigents.

 

Les fuites de nafta d’ASESA i REPSOL i l’incendi a la sofrera AFEPASA van tornar a posar a les administracions davant del mirall i el reflex era el mateix que la nit d’IQOXE: caos, desinformació, passivitat, mentides i una població exposada a un risc important.

 

Només les investigacions de Porta Enrere han pogut demostrar tot això. Aquest és un podcast on trobareu resumits tots aquells casos. Per si voleu tota la informació completa, llegiu els articles Repsol nafta, Repsol nafta 2, Afepasa, ASESA 1, ASESA 2, ASESA 3.

 

 
 
 
 
 

Col·labora
Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Accepta cookies
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència d’usuari, analitzar el trànsit del lloc web i personalitzar el contingut. En fer clic a "Accepta les cookies", accepteu l’ús de les cookies descrites a la nostra Política de cookies. També podeu configurar quines cookies voleu acceptar fent clic a “Configurar les cookies”.