Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Món El tarannà del sud

Comentaris (0) /

Escrit per:

«Higuaín? No, prefereixo no parlar-ne. Per mi és com si no existís. Ha marxat a la Juve, t’ho pots creure? Ningú vol la Juve a Itàlia, i saps per què? Perquè guanya comprant els àrbitres. I no només a Itàlia, recorda la final contra el Barça, Pogba i Vidal haurien d’haver estat expulsats i no ho van ser. La Juve, quins lladres!». Giulio arronsa les espatlles, inclina el cap una…

Porta Enrere és un mitjà que no rep publicitat institucional ni privada perquè podria influir en els nostres continguts. Per fer possible el periodisme d'investigació independent cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Has perdut la teva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *