Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Ciutat, Esports, General Les entitats espanyolistes tenien entrades de la cerimònia d’inauguració dels Jocs des de fa un...

Comentaris (0) /

Escrit per:

Un camp que no es va omplir ni de bon tros i un munt de banderes espanyoles a les graderies. Aquesta era la primera imatge de la cerimònia d’inauguració dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 que es va celebrar abans-d’ahir divendres 22 de juny al Nou Estadi del Gimnàstic de Tarragona. La fallida a l’hora de convocar a la ciutadania contrastava amb una presència massiva de símbols de l’Estat a càrrec…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *