Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Esports L’autèntic futbol de carrer

Comentaris (0) /

Escrit per:

Té la mirada perduda en uns ulls diminuts i dibuixa un mig somriure molt subtil al seu rostre. Parla pensant molt el que diu, amb frases curtes tot i que pot estar enraonant molta estona enllaçant una rere l’altra. Sembla acostumat a concedir entrevistes, no en va és la cara visible d’Street Soccer Scotland, una organització que ell mateix va crear el 2009 després de viure en primera persona l’experiència…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Has perdut la teva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *