Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Cultura i Patrimoni La qüestió xinesa: els Xiquets de Hangzhou

Comentaris (2) /

Escrit per:

– Què toquen els “xinos”? – Què vols dir? – Quin instrument toquen quan pugen un castell? – Què vols que toquin? La gralla. La meva interlocutora va fer cara de decepció amb l’última resposta. Ella, que encara no entenia què feien uns xinesos fent castells i molt menys participant en el Concurs de Tarragona, pensava en quelcom més exòtic —si encara no ho fos prou que algú del país…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

2 Responses to " La qüestió xinesa: els Xiquets de Hangzhou "

  1. jgv ha dit:

    Bon article, però una correcció, les colles de Tarragona no cobren subvenció, cobren per els serveis prestats en actuacions, al igual que les colles que es contracten de fora de la ciutat.

    • portaenrere ha dit:

      Moltes gràcies pel comentari. Les dades que apareixen sobre aquest tema al reportatge són oficials, després de ser demanades expressament a l’Ajuntament de Tarragona. L’aportació comuna a totes les colles (23.000 euros) és anomenada per l’Ajuntament, literalment, subvenció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *