Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Ciutat, Cultura i Patrimoni Un arqueòleg demanda l’Ajuntament: la indesxifrable política de contractació del MHT; el cas Lluís Balart

Comentaris (0) /

Escrit per:

El departament de recursos humans de l’Ajuntament de Tarragona ha tingut molta feina últimament. La marxa d’una de les arqueòlogues municipals —Imma Teixell— a la Generalitat de Catalunya fa pocs mesos va deixar una vacant que, lluny de resoldre’s fàcilment ha provocat que el cas arribi als tribunals. L’arqueòleg gallec César Pociña, resident a les comarques tarragonines des de 1993, ha presentat una demanda contra l’Ajuntament de Tarragona al jutjat…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *