Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Esports, General La directiva del CBT es planteja dur l’Ajuntament als tribunals: els problemes econòmics endèmics de...

Comentaris (2) /

Escrit per:

#SalvemelCBT. Aquest ha estat el hashtag que des de l’entorn del Club Bàsquet Tarragona, socis, simpatitzants, jugadors i familiars i membres de la mateixa entitat han fet córrer per les xarxes socials les últimes setmanes. Es tracta d’un últim intent desesperat per cridar l’atenció de l’Ajuntament de Tarragona de qui consideren —els afins al CBT— que hi ha hagut deslleialtat envers el club. De fet, no es tracta només d’una…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

2 Responses to " La directiva del CBT es planteja dur l’Ajuntament als tribunals: els problemes econòmics endèmics de l’entitat blava "

  1. Gerard ha dit:

    Gran article Rafa. Molt aclaridor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *