Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Ciutat, Cultura i Patrimoni, General L’Ajuntament deixa perdre una subvenció de gairebé 3 milions d’euros de la Generalitat de Catalunya:...

Comentaris (0) /

Escrit per:

«Ballesteros ha titllat de “barbaritat” pretendre renunciar a una inversió que fa la Generalitat i ha advertit que no ho permetrà». Aquesta frase correspon a una entrevista que l’alcalde de Tarragona va concedir a l’Agència Catalana de Notícies (ACN) i que gran part dels mitjans de comunicació de Tarragona i alguns de la resta de Catalunya van reproduir íntegrament el 31 d’agost d’enguany. L’alcalde, en aquesta frase, es referia a…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *