Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Món Una història d’independència: la particular DUI del Principat de Hutt River, a Austràlia

Comentaris (0) /

Escrit per:

Al final d’una carretera de terra vermella es troba la nació més curiosa i de les més petites que he visitat mai. Uns simples murs de maons configuren l’entrada per la frontera i no hi ha cap tanca, càmera de vigilància, barrera i, molt menys, homes armats defensant els seus límits. Hi ha una sensació de calma total, com de poble enmig del no res en el que se suposa…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *