Contacte: redaccio@portaenrere.cat

Ciutat, Esports, General La Fundació Tarragona 2017 acomiada Xavier Martin, cap de comunicació i màrqueting dels JJMM: el...

Comentaris (0) /

Escrit per:

El comitè organitzador dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 va acomiadar aquest passat dimecres un dels principals executius del projecte, Xavier Martin, cap de comunicació i màrqueting de la cita olímpica tarragonina. Martin, que va arribar a Tarragona l’octubre del 2015 i que havia estat cap de comunicació del Barça del 2011 al 2014, no ha estat ni un any i mig en l’organigrama dels Jocs després que Víctor Sánchez, secretari…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *