Contacte: redaccio@portaenrere.cat

General El perquè de les subscripcions digitals: la veritat es troba en el periodisme d’investigació independent

Comentaris (0) /

Escrit per:

«Prometo dur a terme un periòdic d’alt nivell, net, digne i digne de confiança per a persones pensatives i pures». Aquesta frase correspon a Adolph Ochs propietari del The New York Times en la seva salutació als lectors el 19 d’agost del 1896. Ochs va rellançar el rotatiu noviaiorquès davant de la seva competència, considerada sensacionalista, com The World and The Journal i el New York Journal America, fent servir…

Porta Enrere és un mitjà completament independent que no rep publicitat pública ni privada. Per fer possible el periodisme d'investigació lliure cal el suport de la ciutadania, per això els nostres articles estan restringits als subscriptors.

Ets subscriptor?

Registrar-se | Ha perdut la seva contrasenya?

Fes-te subscriptor ara per accedir a tots els continguts

Fes-te subscriptor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *